On la sang
2020
Editorial

La primera idea construïda del meu projecte fotogràfic té lloc en el món interior de les persones. És un projecte que intenta tenir un caire poètic.  Un projecte on es veuran reflexats els sentiments i els fets de la vida, aquells que ens alteren la rutina per dornar-nos un desordre vital i natural de la vida de manera imparable, que ens porten a tastar les alquímies, entenent aquestes com les pràctiques misterioses de caràcter espiritual i filosòfic dins la ciència oculta.

Fa front a la monotonia dels minuts
amb petites frases o textos de poesia
que acompanyen la fotografia

Amb una fotografia de caràcters ben diferents i contrarrestats, com ara la força salvatge, la por, el dolor o el goig, amb l’objectiu final que quedin tots els sentiments lligats formant part així del nostre ésser, amb totes les seves cicatrius, les seves històries i el seu present.

Tot això s’ha transmès al disseny de manera senzilla però fidel a la idea; els poemes estan posats a l’interior de les pàgines, perquè quan te’ls vulguis llegir hagis de fer el moviment d’obrir les mans i buscar dins el llibre el significat de la fotografia. Buscar el món interior que amaga el llibre.

El mateix passa amb la portada, que és paper termocromàtic. Fent referència a l’essència del llibre, a allò interior, els nostres sentiments, allò carnal. Doncs el paper termocromàtic reacciona a nosaltres d’una manera diferent cada vegada que té contacte amb nosaltres. 

Vilafranca del Penedès, Barcelona