Moonrise Kingdom
2017
Cartell

En aquest projecte s’havia de realitzar un cartell de
la pel·lícula “ Moonrise Kingdom” de Wes Anderson.
El repte era crear un cartell no convencional i
transmetre-ho de manera diferent. 

El que vaig captar des del principi de la pel·lícula és que sona una cançó al principi mentre es van presentant els personatges. I la mateixa cançó sona al final. És la cançó Young Person’s Guide to the Orchestra, una cançó on els diversos Instruments van entrant un a un i van desapareixent durant la cançó. 

A partir d’aquí vaig personalitzar cada una veu com si fós un personatge, tenint en compte que hi ha personatges que deixen de sortir a la pel·lícula, o d’altres que no apareixen fins més tard, de manera que els hi assignava la veu de l’instrument que més s’assemblava a la seva trajectòria a la pel·lícula.

Per la part gràfica, el cartell és simple, hi ha la partitura de la cançó, que omple tota la pàgina. Al lloc on hi ha el nom de l’instrument que toca, hi ha un petit pictograma amb els elements que més representen el personatge. Pel que da als colors, el Fons del cartell és groc perquè és el color que representa millor els tons de la pel·lícula i la tipografia escollida és la que utilitza la mateixa pel·lícula a ll’hora d’escriure el títol.

Vilafranca del Penedès, Barcelona